PerfectApology.com
Perfect Apology Monogram

Lartă-mă, te rog

Chiar dacă am "rezolvat" problema, știu că m-am comportat incredibil de urât și nu trebuia să îți fac asta. Îmi pare sincer rău, și o spun din suflet. Nu voiam să ne certăm așa din cauza unui amărât de cadou. Știu că nu e corect să îți cer să nu-mi iei nimic având în vedere că nici eu nu te-am ascultat.

Și știu și că a fost și mai greșit să nu mai vorbesc cu tine pentru asta. Eram prea orgolioasă, ca de obicei, ca să admit că nu am dreptate. Iartă-mă, te rog, că te-am lăsat așa ieri și că tot eu m-am supărat până la urmă când, de fapt, n-aveam nici un drept să o fac.

M-ai tot întrebat dacă eu cred că e corect ce am făcut. Știu că nu e... Pe lângă că nu trebuia să te oblig să nu-mi iei nimic, nu trebuia să te pun să alegi între a vorbi cu mine sau a-mi lua cadou. Am făcut o tâmprenie extraordinară și îmi pare rău.

Nu știu ce m-aș face dacă n-ai fi tot timpul acolo să lași mereu și mereu de la tine ca să îmi fie mie bine. Am fost nesimțită și răutăcioasă și te-am pus iar în situația de a-ți cere scuze pentru ceva ce n-ai făcut.

Nu pot decât să îți spun cât de mult te admir și cât de mult îți mulțumesc pentru răbdarea pe care o ai cu mine, pentru că ești atât de înțelegător și iertător și pentru că nu contează cât de mult te-am supărat, mereu ai reușit să mă ierți.

Acum când stau și chiar mă gândesc ce am făcut, îmi dau seama cât de oribil m-am comportat și nu știu cum ai putut să mai lași încă și mai mult de la tine, după tot ce am făcut. Ești incredibil și când spun că nu te merit, te rog să mă crezi că e așa. Promit că voi încerca să fiu o prietenă mai bună în viitor și să mă gândesc mereu la tine înainte să fac ceva. Sper să reușesc.

Îmi pare enorm enorm enorm de rău și nu o spun doar pentru că am obținut ceea ce am vrut, așa cum ai spus tu. E pentru că îmi dau seama cât te-am nedreptățit și cât de urât m-am comportat. Iarta-mă , te rog.

Te pup și te iubesc.

Comments for Lartă-mă, te rog

Click here to add your own comments

Comentariul meu
by: Anonymous

Apreciez faptul ca ti-ai realizat greselile. E primul pas pentru a deveni o persoana mai buna. Si sunt sigura ca el te va ierta si va aprecia faptul ca vrei sa te schimbi.Scrisoarea ta este sincera.

Sper sa reusesti tot ce ti-ai propus, si mult succes in continuare.


Click here to add your own comments

Return to Friends and Family.Stack of apology coupons